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OASIS Alert

Education: Make Your Resumption of Care Visit Timely
Question: When does a resumption of care visit need to be completed?
    A) Within 24 hours of the patient's return home
    B) Within 48 hours of the patient's return home
    C) Within 48 hours of the referral
    D) Within 24 hours of the referral
        
Answer: B
   
For the pertinent rule, refer to 42 CFR 484.55 d (2) which states, "The comprehensive assessment must be updated and
revised ... within 48 hours of the patient's return to the home from a hospital admission of 24 hours or more for any
reason other than diagnostic tests."


