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MDS Alert

WHAT DO YOU THINK? Do You Code a Bath Lift at G6d (Lifted
Mechanically)?
Question: A resident requires a bath lift. Would staff code that at G6d ?

Answer: Lifted mechanically refers to the resident being lifted by a mechanical device (e.g., mechanical lift). It does not
include a bath lift. Source: RAI User's Manual for MDS 2.0, chapter 3.

Editor's note: To review the answers from Test Yourself in the last issue of MDS Alert, see page 156 of this issue.


